Sou al lloc web de l’AMPA

Benvingudes i benvinguts al lloc web de l’AMPA. Us recordem que us podeu posar en contacte amb l’AMPA a través de la bústia que hi ha a la consergeria.

AMPLIACIÓ DEL TERMINI DE TRANSPORT GRATUÏT DE LLIBRES DE TEXT

Hola!

Si feu clic a l’enllaç https://microsites.iddink.es/708_escola_sant_jordi_macanet/ accedireu a una web especifica per l’escola on trobareu la llista d’articles educatius i com comprar-los amb l’empresa que hem seleccionat per fer el servei: Iddink, que és la que ens garanteix el millor preu i servei per les famílies i, al fer-ho tot a distància, amb lliurament a domicili, garantint la màxima seguretat.

A més, el termini de ports gratuïts s’ha ampliat fins el proper diumenge 25 de juliol.

A Iddink podreu comprar:

1️⃣   Llibres
2️⃣   Llicències digitals
3️⃣   Lectures i quaderns
4️⃣   Material escolar, etc.

Aquí teniu un vídeo on s’explica en 5 minuts el sistema de reutilització: https://vimeo.com/418474411.

Les comandes es poden fer a la web www.iddink.cat (amb un servei de xat d’assistència on podeu preguntar en cas de dubtes), o també per telèfon al 902565411.

L’AMPA de l’Escola Sant Jordi de Maçanet

LLIBRES 20-21: INSTRUCCIONS

Bon dia, famílies! Perdoneu però per uns canvis que hem hagut de fer a última hora, les comandes a Iddink no es podran reemprendre fins el proper 2 de juliol. Perdoneu les molèsties que aquest canvi us pugui ocasionar.
Moltes gràcies per la vostra comprensió

PORTES OBERTES 2020-21


Aquests vídeos us donanan la informació bàsica sobre l’escola. Al primer hi ha la informació general i al segon la d’Educació Infantil. El tercer és un resum de la Jornada en directe.