Salutació

Benvolgudes famílies,

Aquest és un curs marcat per un canvi de direcció de l’escola.

Comencem  amb molta il·lusió i amb la voluntat  de donar una educació de qualitat, on el clima acollidor del centre, el respecte mutu i la responsabilitat compartida pels docents i família siguin un punts claus de la nostra escola.

Volem esdevenir una escola que pretén implementar i optimitzar l’eficàcia de l’ensenyament de les llengües, amb projectes innovadors i metodologies actives.

Continuem apostant pel projecte de treball cooperatiu, treball per projectes i introducció de la robòtica.

Trobem de gran importància a Infantil i els primer cursos de primària treballar les emocions a l’aula amb l’objectiu, entre d’altres, d’aconseguir una millor convivència.

Treballem amb la voluntat de reduir el consum de paper. Així doncs les circulars les rebeu per l’e-bando de l’escola. La nostra intenció és potenciar aquesta eina de comunicació i anar suprimint el paper progressivament.

Per acabar, us convidem a visitar els Blocs de cada classe que us serviran i mostraran  un tast de la molta i bona feina que es fa a l’aula gràcies al compromís de tots els mestres.Per poder accedir necessiteu una contrasenya personal que us la facilitarà el tutor/a del vostre fill/a.

Gràcies per visitar la nostra web,

Mercè Solé i Estrada