Projecte dels mariners a P3

Famílies,

Durant aquest primer trimestre els mariners hem estat treballant el projecte de les patrulles i hem descobert moltes coses!!! Ja heu vist l’àlbum i la manualitat que hem creat.

Ens hem endinsat amb cada un dels animals de la patrulla i hem descobert, per exemple, que el “papa” o mascle cavallet de mar és qui posa els ous, que els dofins respiren per l’espiracle, que els pops cacen de nit o que les estrelles de mar poden tenir moltes potes.

A continuació us adjuntem un power point amb informació sobre les diferents patrulles: pops, estrelles de mar, dofins i cavallets de mar.

Power point de les patrulles (cliqueu a: inicia la presentació)

També us adjuntem un vídeo sobre un pop que vam portar a cada classe i el vam poder observar, explorar, tocar, olorar, veure les diferents parts, el seu color, etc.

Vídeo del pop:   P3A    P3B

Per últim, us deixem algunes fotos més sobre el què hem anat fent a l’aula i a psicomotricitat relacionat amb el projecte treballat.

Fotos de les activitats a l’aula

Esperem que us agradi molt i que ho gaudiu amb els vostres fills.

Moltes gràcies,

Les mestres de P3.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>