Visita a la fàbrica Danone

Hola famílies!!!
Avui els biòlegs de 1r hem anat a visitar la fàbrica Danone i ens ho hem passat d’allò més bé!

Hem après la història dels iogurts Danone i com eren antigament. Vosaltres sabieu que abans els iogurts només es venien a la farmàcia perquè es consideraven una medecina? I que el cul dels iogurts abans era quadrat, però ara és rodó com la forma de la cullera per poder-ne aprofitar tots els racons?

També hem conegut el procés d’elaboració dels iogurts i, fins i tot, hem pogut dissenyar les etiquetes del nostre iogurt preferit!

Per poder aprendre tot això i veure les màquines que utilitzen a la fàbrica, ens hem hagut de posar el mateix uniforme que porten els treballadors de la Danone! Ha estat molt emocionant!

A més a més, com que ho hem fet molt i molt bé i hem contestat correctament les preguntes que ens ha fet l’Anna, la noia que ens ha fet la visita, ens han regalat un kit de iogurts Danone de diferents gustos i, també, actimels!

Ara ja sabem que si volem començar el dia amb energia i tenir una dieta equilibrada i saludable…hem de menjar iogurts cada dia!!!

Si voleu veure com ha anat de bé, aquí teniu les fotos!!

Moltes gràcies!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>