Projecte de medi: DESCOBRIM BLANES!

A l’escola hem rebut la carta de l’Emma, una noia de Nova York. Ens explicava que visitaran Blanes durant les vacances d’estiu amb la seva família. Amb la qual cosa, li agradaria que l’ajudéssim a descobrir els racons de Blanes, què pot visitar, quines activitats pot fer, quins serveis pot trobar-hi, etc.

D’aquesta manera a nosaltres també ens servirà per conèixer millor el nostre entorn més proper. Aquest segon trimestre dedicarem doncs a investigar, tot allò que té a veure amb Blanes, per tant, si teniu qualsevol informació, llibres, guies… que ens puguin servir per utilitzar a l’aula, ho podeu portar a l’escola.

En un primer moment hem posat a prova els nostres coneixements comentant què sabem segur del nostre municipi i què ens agradaria investigar.

Pels alumnes que no estan a l’aula, deixem l’enllaç del material que estem fent servir perquè treballin des de casa. POBLE O CIUTAT?

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>