IV Setmana de la Ciència

Ha estat tota una bogeria la darrera Setmana de la Ciència! Hem experimentat, manipulat, elaborat i jugat amb ple de materials i jocs matemàtics. Si d’una cosa podem estar segurs, és que les matemàtiques ens envolten en tot moment. Un clar exemple d’això ha estat el gran èxit en el primer concurs fotogràfic de matemàtiques. Els nostres alumnes han investigat de debò per fer unes fotografies gairebé professionals. Nois i noies, que sapigueu que els hi heu posat molt difícil al nostre jurat! Enhorabona!

A més, no només tenim molts inventors entre els nostres alumnes, sinó que són tots uns genis! Quin nivell tan alt que demostren! Com en els anys anteriors ha estat tot un èxit en participació i implicació.

Les mateixes famílies heu pogut ser testimonis en la jornada de portes obertes de tot el que hem treballat durant aquesta setmana. Hi havia tants familiars que semblaven les rambles de Barcelona. Des del claustre de l’escola us volem donar l’enhorabona per col·laborar, moltes gràcies!

Per acabar podeu veure les imatges amb les exposicions dels diferents tallers i activitats que s’han dut a terme a les aules, les imatges que participen en el concurs fotogràfic de matemàtiques i els invents que han construït pel concurs d’inventors. Esperem que ho gaudiu com ho hem fet nosaltres.

Podeu veure les imatges en aquests enllaços:#setmanadelaciència

#guanyadors

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>