Forcanart P5

Bon dia famílies!! Ja hem arribat a l’últim trimestre, i és per això que ja hem deixat enrere l’escultor Alexander Calder i ara ens endinsem al món audiovisual.. i per aquest curs hem decidit treballar les 3 bessones!! Per començar, vam fer-ho de la forma que més ens agrada, presentant la capsa sorpresa! On els nens i nenes havien d’endevinar què hi havia dins, i després de moltes hipòtesis a partir del tamany, el soroll, el pes, etc, vam obrir la capsa i vam descobrir moltes coses! Tots coneixíem les 3 bessones i la bruixa avorrida! A la mateixa sessió, vam posar una entrevista a la Roser Capdevila (creadora de les 3 bessones) on ens va donar molta informació, com per exemple que les 3 bessones representen les seves 3 filles bessones a la vida real! Ens va agradar molt conèixer diferents coses que no sabíem!

A una altra sessió vam decidir pintar les 3 bessones, la bruixa avorrida i el mussol, tots els alumnes de P5 junts al passadís, va ser una manera diferent i original!

Podeu veure  fotos d’aquestes dues primeres sessions!

Al llarg d’aquest trimestre anirem treballant diferents coses sobre aquest tema, així que ja ho sabeu, qualsevol informació serà benvinguda, i si voleu aprendre’n coses podeu preguntar als vostres fills/es que de ben segur que us sabran contestar!

Fins ben aviat!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>