EXCURSIÓ AL PORT P5

Bon dia famílies!!

Com ja sabeu, el dimecres vam anar d’excursió al port.

Portem molts dies treballant el projecte dels pescadors, on, entre moltes altres coses, hem après 4 estils de pesca diferents: arrossegament, tresmall, palangre i teranyina (que és com es diuen les nostres patrulles). Cada patrulla ha portat informació sobre el tipus de pesca i ho explicàvem a la resta de companys.

Per tal de poder veure més d’aprop i de manera més vivencial tot el que estàvem treballant vam decidir anar al port, per poder veure els vaixells de pesca, les xarxes, els pescadors…

Quan vam arribar-hi ens vam trobar amb el pare de l’Arnau que ens va explicar moltes coses, i contestava a algunes preguntes que ens venien al cap aquell moment, tot i així l’hem convidat un dia a l’escola perquè ens pugui ensenyar uns videos i li poguem fer preguntes que tindrem preparades!

Ens va agradar molt anar fins allà i veure en persona tot el que hem estat treballant, de ben segur que no ens n’oblidarem!

Aquí teniu les fotos que ens vam fer perquè les pogueu veure i així ells també recordar el que vam fer i us ho puguin explicar!

Moltes gràcies i fins ben aviat!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>