EXCURSIÓ A SANT HILARI P5

Bon dia famílies!!

Ahir vam anar tot el dia  d’excursió a Sant Hilari on ens va aguantar molt bé el temps i vam poder gaudir molt de les activitats que allà ens estàven esperant!

La primera aventura ja la vam passar a l’autocar ja que ens encanta anar-hi i ens ho passem molt bé.

Un cop vam arribar allà ja ens estàven esperant i  ens van explicar que primer havíem d’esmorzar per agafar forces i tot seguit ja podíem començar.

Un cop esmorzats ens van dividir en 3 grups amb un monitor cada un per tal de poder veure i experimentar millor, però tots vam fer el mateix recorregut.

Aquest recorregut està pensat per fer-lo descalç però degut al fred el vam fer amb sabates però enlloc de sentir amb els peus vam sentir amb les mans.

Durant tota l’activitat ens ho vam passar més que bé, perquè cada cosa que vèiem o fèiem era molt i molt xulo!

Vam anar passant per camins de diferents textures (suro, serradures, pedres, troncs, sorra de platja..) també vam passar per diferents tipus d’escales i ponts tots fets de fusta..

L’activitat estava dividida en diferents àmbits ( del tacte, de la música, de la vista, de les olors…) i tot això ens va recordar el projecte que estàvem treballant sobre els 5 sentits!!

A la meitat del recorregut hi havia l’àrea de relax on vam trobar un parc xulíssim tot fet de coses naturals on vam poder jugar una estona i després seguir amb l’activitat.

Quan vam acabar-ho tot ens vam posar a dinar i després a jugar lliurement.

Ens va venir a buscar l’autocar que ja ens va portar cap a l’escola i allà vam tenir temps per parlar sobre tot el que havíem fet i vist.

Vam gaudir moltíssim i és per això que compartim diferents fotos  amb tots vosaltres perquè pogueu veure com va anar tot.

Moltes gràcies i fins ben aviat!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>