COLÒNIES P5

Els nens i nenes de P5 ja som aquí! Hem passat dos dies genials i hem viscut ple d’aventures! El primer dia vam fer diferents jocs, un taller de galetes i fins i tot una mona que ens vam menjar entre tots. Ens va quedar boníssima!

També vam aprofitar per conèixer els diferents animals que havia a la petita granja i per donar un passeig pel bosc. Després de sopar vam ajudar a la fada blava a trobar la seva vareta màgica, per això ens van venir a visitar una sèrie de personatges molt divertits. Cal dir que som uns valents perquè vam trobar totes les estrelles que necessitàvem a través del bosc amb l’ajuda de les nostres lots. Com ho vam aconseguir amb gran èxit ens van donar un tresor màgic com a recompensa!

L’endemà ens vam llevar amb molta energia! Després d’esmorzar vam fer un taller d’espelmes i un altre sobre les abelles de les quals ja sabíem molta informació. Ens hem fet uns experts sobre el tema!

Hem gaudit moltíssim de les nostres primeres colònies de l’escola Sa Forcanera!

Podeu veure les nostres fotografies  AQUÍ

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>