Visita als karts!

Durant el mes de febrer, els nois i les noies de 5è hem visitat l’ecometròpoli, al Recinte Torribera. Vam haver d’anar en dos torns, tot respectant i complint les diferents mesures de seguretat a causa de la COVID-19.
Primer de tot vam rebre classes d’educació viària a l’escola, coneixent diferent senyals i normes a l’hora de circular. El Paco ens va explicar moltes coses, des de les normes que hem de complir com a vianants, però també com a conductors! Sabeu que els patinets elèctrics, que ara estan tan de moda, són també vehicles que no poden anar per la vorera?
Teníem moltes ganes d’anar al circuit i agafar els cotxes, ens agradava molt! Un cop allà, vam posar en pràctica el que vam aprendre sobre els senyals de trànsit, conduint karts a motor tot respectant les normes de circulació… Tot i que de vegades algú es va despistar! Tot i això, vam aprendre dels errors i vam passar una gran estona. Va ser molt emocionant!
També hem pogut passejar pel parc de la Serralada de Marina, observant diferents arbres i animals que allà i viuen. A més el temps ens va acompanyar i va ser una gran experiència!
És una sortida que ens ha encantat, ha estat genial!