Enverdim Santa Coloma!

A 5è hem rebut un encàrrec molt important. L’associació Enverdim Barcelona ens ha demanat si podem encarregar-nos de començar el seu projecte a la nostra ciutat.

Vam rebre la seva visita i ens van explicar que el seu projecte convida a les persones a posar la seva petita llavor per a construir una ciutat més bonica, més harmònica, més neta i més verda.

A partir de salvar llavors autòctones, sembrar llavors de les fruites que et mengis o germinar llegums del rebost, es poden fer créixer plantetes, i es proposa deixar-les per carrers i places de la ciutat amb un cartell informatiu perquè algú altre se les emporti i se les posi al balcó, al terrat, la finestra, a casa…. en definitiva, que algú les adopti!

Imagina’t què passaria si de la nit al dia a les ciutats hi hagués 1 milió de plantes més. T’imagines com seria la ciutat si tots els balcons en tinguessin? Respiraríem millor. Tindríem menys soroll. Gaudiríem de més color. Estaríem més relaxats, més sans i seríem més feliços. T’ho imagines?

Nosaltres sí! Per això hem acceptat el repte! Ara toca organitzar-nos i pensar. Per on comencem? Què cal fer? Que necessitem saber per fer-ho?

De moment, molts alumnes han decidit començar a salvar llavors de fruites o vegetals que mengen.

També hem après a fer esqueixos d’un tros de planta i fer que els surtin arrels!

I tu? T’animes a fer Santa Coloma més verda? Vols saber com comença el nostre projecte? Et convidem a seguir el nostre procés! Aviat us explicarem quines decisions hem anat prenent!