Sant Jordi 2020

Famílies hi havia una errada en el correu electrònic, disculpeu les molèsties. Ho podeu tornar a enviar, si us plau???

Aquest any Sant Jordi ens agafarà confinats/des i no volem deixar perdre un dia tan especial com aquest. És per això, que des de l’Escola us volem animar a participar en aquesta diada tan assenyalada.

Malgrat enguany la celebració serà diferent a la d’altres anys, no hem de perdre el valor tradicional de la mateixa. Us recomanem visualitzar la llegenda en format virtual en webs com les següents:

http://www.edu365.cat/celebracions/santjordi/index.html

https://cavallfort.cat/la-llegenda -de-sant-jordi/

https://www.symbaloo.com/mix/santjordi5

https://www.youtube.com/watch?v=WXM3Nw_tJ1E

Per altra banda, com a escola volem donar a aquesta diada el valor literari que es mereix i és per això que us convidem en aquests dies de confinament, que ens estan despertant la creativitat, a què us convertiu en artistes de la llengua.

Us animem a tots i totes, de P3 a 6è, a realitzar tot tipus de creacions literàries: contes, poemes, animacions en vídeo, titelles, narracions, dibuixos, punts de llibre, poesia visual, cal·ligrames…tot el que se us acudeixi per no perdre l’esperit de la festa!

Les vostres creacions hauran de ser digitalitzades de manera horitzontal per tal que totes tinguin el mateix format. S’hauran d’enviar abans de dimarts 21 d’abril a l’adreça electrònica a8040382@xtec.cat amb el títol SantJordi2020NomicognomalumneCurs.

Amb totes les creacions que ens envieu farem una exposició virtual que estarà disponible al web de l’escola a partir del dia 23 d’abril.

Esperem amb moltes ganes les vostres creacions literàries!

Una càlida abraçada,