ESPAI AMPA

Benvolgudes famílies,

Després del dia 5 de juny i un enriquidor debat, on no vam ser més de 15 persones, es van oferir 6 famílies per engrescar algú més i consolidar una AMPA que pugui realitzar totes les tasques pròpies d’una Associació de Mares i Pares “normal”.

Per què dic “normal”?  perquè la junta actual ens vam presentar per salvar una situació crítica ja fa dos cursos,  anomenant-nos: Junta Gestora.

Això volia dir que només estàvem al capdavant de l’associació per un temps molt curt.  Vam convocar unes eleccions on no es va presentar ningú, amb la qual cosa vam haver de presentar la nostra candidatura, un altre cop per salvar la situació.

Hem gestionat l’associació com vam explicar a l’assemblea i en aquests moments tots els temes legals estan sota control.

Amb això, alguns membres de l’actual junta gestora continuarem en la nova junta  en diferents càrrecs o àmbits. I durant aquest estiu, a mesura que la nova junta es vagi formant, anirem fent el relleu progressiu dels càrrecs de responsabilitat.

Esperem que les famílies que ho desitgeu, pugeu afegir-vos a la nova junta per aportar el vostre granet de sorra i tenir una AMPA com es mereix aquesta escola. Penseu que es pot aportar des de moltes vessants i no cal disposar de molt de temps, només tenir ganes d’aportar en positiu.

Gràcies famílies per la vostra comprensió!

Atentament,

Kay  Vidal Larsson.

President de l’AMPA.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>