ESPAI AMPA: 1r trimestre

Hola famílies,

Al setembre varem aprovar les bases per l’ajut a les colònies. Aquest ajut ha tingut una demanda molt alta arribant a 1.995€, quasi el 100% del pressupost que és de 2.000€; amb la qual cosa el proper maig del 2018 es modificaran les quantitats per poder donar cabuda a tothom que ho demani.

Aquest trimestre hem estat provant l’app Groupnote, la primera idea era provar-ho i fer valoracions en acabar tot un curs, però ja ens hem adonat que no acaba de satisfer les nostres necessitats, per tant, estem buscant una alternativa pel proper trimestre.

Aquest curs, pel que fa a la gestió econòmica compartida amb l’escola, les inversions han estat destinades pel moment a: material fungible del quartet, autocars de colònies, equipament tecnològic (dos projectors, dues pissarres i 10 portàtils) i fustes varies per millores dels espais!!

L’AMPA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>