A 1r ENS HA VISITAT LA IL·LUSTRADORA D’EN TROMPA LLARGA.

Els nens/es de 1r hem llegit a les aules, el llibre d’en Trompa Llarga, escrit per la Núria Cussó.

El personatge principal d’aquesta història és en Trompa Llarga, un elefant treballador i cordial, que rep les burletes dels seus companys de ramat, per tenir una trompa molt llarga. La filla del cap del ramat cau en un forat i tots els que intenten treure-la no ho aconsegueixen. Finalment, en Trompa Llarga, gràcies a la seva trompa, treu la Zoé amb èxit. A partir d’aquell moment els integrants del ramat valoraran a l’elefant i  voldran tenir una trompa tan llarga com la d’ell.

Els dibuixos tan bonics del llibre, els ha fet la il·lustradora Laia Guerrero, que avui ens ha vingut a visitar a l’escola, completant d’aquesta manera, el treball del llibre.

Hem recordat la història de nou i ens ha fet un dibuix del conte per a cada classe. Al mateix temps, hem dibuixat un elefant i la Laia ens ha ensenyat com poder millorar-lo. Ha estat una activitat molt bonica i ens ha agradat molt.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>