3a visita a la biblioteca: Tot un menú degustació

La darrera visita a la biblioteca del curs va ser sorprenent.

Primer la Rosana ens va preparar un bon ventall d’històries per obrir la gana. Històries en anglès, històries de pirates i històries sobre ser creatius i no deixar de creure en nosaltres, que ens van tenir amb la boca oberta una bona estona.

A continuació la nostra maître literària, l’Alba. Ens va acompanyar a les taules que havien parat amb molt d’afecte les nostres bibliotecàries.


Ens estaven proposant una gran activitat, volien que ens féssim els nostres propis menús, triant un llibre de cada taula. Cada 5 minuts canviàvem i podíem anar a la següent a triar tastar i remenar, com en tot dinar també podíem demanar als nostres companys que ens deixessin tastar una mica del seu llibre, per si ens convencia més. Al cap de poc més de 20 minuts tots teníem el nostre menú i l’Alba ens va proposar de tornar a la tarda per agafar algun d’aquests grans plats.

Per acabar, a classe, el Carlos ens va compartir un formulari on vam abocar els nostres menús, ara podrem mirar quins llibres han agradat més i quins han triat els nostres companys, potser en trobem algun tresor culinari amagat.

 

Gràcies per oferir-nos activitats noves, feu sentir ganes de tornar a la biblioteca.

6 comentaris

 1. alba

  És molt agraït saber que venir a la biblioteca per a vosaltres és una bona experiència!

  Em sembla molt interessant el formulari amb les dades estadístiques sobre els llibres.

  Se m’acut que si realment voleu repetir, aquest estiu us podeu ajuntar uns quants comensals, veniu a fer la reserva a la biblioteca i podem muntar un menú… De por per exemple! O d’amor! O de… 😉

  Si voleu remirar alguns de tots aquests llibres, els he deixat tots junts en una caixa a la biblioteca, per a que us sigui més fàcil, i també els podeu agafar en préstec.

  Us he respost tots els missatges del blog, m’han fet molta il·lusió!

  I que sou una classe genial! Jo també m’ho vaig passar molt bé fent l’activitat amb vosaltres!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>