Instal·lacions

Què podeu trobar?

Al nostre col·legi trobareu un seguit d’instal·lacions i equipaments destinats a afavorir la formació integral dels vostres fills i filles. Us convidem a què ens acompanyeu per aquest recorregut i així conèixer una mica millor la nostra escola.

Edifici primària

A l’edifici de primària comptem amb dues aules des de P-5 fins a 6è. A més hi ha la biblioteca, el menjador, la sala de psicomotricitat, dues aules d’informàtica, dues aules d’anglès, una de música, una d’educació especial, una de reforç, l’aula d’acollida i una sala multiusos.

A més totes les aules de primària disposen d’una Pissarra digital interactiva amb conexió a internet.

Edifici infantil

A l’edifici d’infantil comptem amb dues aules de P-3, dues aules de P-4, una aula d’anglès i una altra aula per a reforç.

Patis i hort

Disposem de pistes per practicar tota mena d’esports, des de dues pistes de terra de minifutbol, a pistes esportives on practicar futbito, minibàsquet, voleibol,…

Els més petits compten amb el seu propi espai d’esbarjo amb pista, sorral i altres materials perquè desenvolupin tota la seva activitat. A més un petit hort ens ajuda a explicar i dona a conèixer les plantes que acostumem a menjar i el procés de creixement que tenen.