Projecte de l’Edat Mitjana

“Sóc el rei Alfons V,  i tu? de quina família ets?

Potser ets  Trypalovsky,  Trutxa, una Guerrera? ummmmm… potser Immortal? o ets dels aventurers? Digues, alça els ulls al teu Rei sobirà! Qui ets? Per què vens al meu castell? què vols? no tinc temps per perdre! Ja sabeu la notícia?  Només un de vosaltres podrà conquerir totes aquestes terres… i és clar, els seus molins!!  Els Molins del Rei! ”

Així començava fa dies  el nostre projecte. Hem pogut estudiar el feudalisme, els inicis de Molins de Rei com a Vila; els monestirs i els castells; el Romànic i el Gòtic; com vivien en nostres avantpassats, i també hem pogut guanyar molt recursos naturals que ens ajuden a progressar.

Cada família té el seu Noble, el seu artesà, un comerciant, el mag, i un pagès o pagesa. Cada un i una ha estat  encarregat de fer missions i proves. Mireu quines coses han produït els nostres artesans!

Però quina pena! Estem finalitzant aquest projecte. Una de les nostres famílies de l’edat mitjana està a punt d’aconseguir el territori que el Rei ha promès… Doncs, que així sigui, sa Majestat!  I que comenci el projecte més fotogràfic del món!

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>