Preparació sortida 1r i 3r

Després d’una primera trobada entre els alumnes de 1r i 3r, on vam arribar a la conclusió que tenim la necessitat de conscienciar-nos que només tenim un planeta i que l’hem de cuidar, ens hem retrobat, per continuar treballant, debatent, pensant sobre com actuar davant del desastres que, volent o no, els humans estem causant en el nostre planeta

Aquest divendres hem debatut quin dia seria el més adient per fer la nostra SORTIDA PER ACTUAR DAVANT AQUESTA SITUACIÓ TAN DOLENTA.

Mitjançant votació a mà alçada, hem decidit quin dia de la setmana ens agradaria més sortir. I a més, hem decidit quin dia del calendari, per poder començar a programar i tramitar documents per a poder-la fer.

Hem trobat adequat plantejar la sortida al riu, doncs del riu, la brutícia també baixa cap el mar.

També hem pensat que els delegats de les dues classes anéssim a avisar d’aquesta data al director i de moment tenim el vist i plau, per continuar endavant!

Si voleu veure les fotos d’aquesta trobada cliqueu en el següent enllaç:

Preparació sortida 1r i 3r

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>