Espais d’anglès: Speaking

Aquest mes els espais d’aprenentatge de 5è a l’aula d’anglès estan potenciant l’expressió oral (speaking). Durant la setmana, en cada sessió de grup reduït l’alumnat practica el vocabulari i les estructures apreses tot jugant a jocs relacionats amb el camp semàntic que estem treballant, My City, i concretament aquests dies s’està jugant a I have…, who has…?, Bingo, Dobble i Roll and Speak. La condició comú a tots els jocs és “Speak English!”, i per a fer-ho es disposen ajudes per l’aula en forma de cartells, pòsters i projeccions. La valoració general és molt positiva, ja que, a més de passar l’estona parlant en anglès han estat jugant a jocs que coneixen i que els agraden molt.

5 comentaris

  1. Ester Cerrillo

    Moltes gràcies per aquestes propostes, jugant poden aprendre molt sense adonar-se.
    I també molt interessants les propostes del classroom. Gràcies Carme!

  2. Pili

    Comparteixo la mateixa opinió que l’Esther. Els nens poden treure molt profit d’aquests jocs a classe . A més , el classroom és perfecte per continuar l’aprenentatge a casa.

    Gràcies!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>