Happy New Year 2021!

Els i les alumnes de 1r de primària han pensat i decidit quins moments de l’any 2020 han gaudit més. Com podeu veure a la imatge hi ha força varietat de moments màgics que han viscut aquest darrer any, tot i la situació. Estan molt contents d’haver pogut abraçar i estar amb el seu nucli familiar, d’anar a la platja, a la piscina, d’haver gaudit del joc. No hi ha res més bonic com veure la capacitat que tenen d’extreure les coses positives.

Seguidament, es van proposar què volien aprendre, millorar i fer. Volen continuar tenint activitats divertides i jugar. Els hi agradaria continuar millorant en la parla, en l’enteniment i en l’escriptura en llengua anglesa. Per una altra banda tenen curiositat per aprendre aspectes com: menjars, animals, rellotges, vaixells i ordinadors. A continuació us adjunto el llistat de les seves propostes. Comencem amb molta energia!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>