Quin és el projecte dels Músics de Bremen?

El projecte de la classe ha començat a arran de la conversa inicial en tornar dels 10 dies de confinament a casa.

Els músics expliquen que hi ha hagut pocs nens que han estat positiu i que això és perquè es renten molt les mans i perquè la senyora de la neteja, la Isa ens té tot impecable. Totes les feines són importants, però aquesta també ens ajuda a mantenir-nos sans a l’escola.

Així doncs, acordem fer-li un petit regal. Decidim fer un recull de dibuixos, però investiguem com és ella, de quin color té els cabells la Isa, com són les seves ulleres, quina roba porta per treballar, però aquí sorgeix el projecte, ja que ens adonem que porta un uniforme i que té un escut de Vilanova del Camí. Però… a la classe hi ha nens i nenes que diuen que les seves mares fan neteges i no tenen el mateix uniforme.

Comença la pluja d’idees amb dubtes com… totes les persones que netegen tenen el mateix uniforme? Qui porta uniforme treballa a l’Ajuntament? Per què serveix portar un uniforme? Tots els uniformes són de camisa i pantaló? Hi ha uniformes grans i petits?

Comencem la investigació. Us mantindrem informats!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>