Festa de la música a l’escola

Avui, divendres 20 de novembre, en motiu de la Festa de la música, hem gaudit d’un concert de percussió amb uns músics reconeguts arreu del territori català, en Santi Arisa i el seu fill Dan Arisa.

De ben segur que el coneixeu: en Santi Arisa és un gran músic català i popular baterista, també és cantant, compositor, promotor i actor.

La seva carrera va començar, als catorze anys, amb la fundació “Santi Arisa y su ritmo”. Des de molt jove actua amb diverses formacions. Destaca d’entre elles: Fusioon, La Tribu, Lakatans, Pegasus; totes elles de formació i estil diversos, des de fusió jazz-rock fins a la música contemporània.

Ha estat pioner en iniciatives de difusió de la cultura catalana com la creació de Sardanova amb la que intenta aportar a la composició sardanística instruments provinents del rock i del jazz. Ha estat premiat per aquesta iniciativa i per altres creacions; i ha posat música a diversos poemes d’autors catalans.

Ha estat un concert amb molt de ritme i amb el que hem pogut observar en directe els instruments de percussió i la seva interpretació musical. La sonoritat dels gongs, del djembé, del darbuka, de les dues bateries, dels bidons, dels cajones, de les fustes africanes i de les percussions llatines ens transportaran a les diferents cultures del món.

Des de l’Escola agraïm plenament l’actuació d’en Santi i en Dan i recordem la importància de la música: ens ajuda a descobrir, a ser creatius, a ser sensibles… LA MÚSICA ÉS L’ART QUE ENS EMOCIONA!!!

IMG-20151120-WA0002 IMG-20151120-WA0003

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>