Tàndem amb Torre Barrina 2017-18

Aquest és el segon curs que fem Tàndem amb Torre Barrina. Com a novetat, hem comptat amb el suport dels professionals de Cinephone, que és un Festival Internacional de curtmetratges filmats amb dispositius mòbils.

Aquesta activitat és tota una experiència d’aprenentatge competencial en la què els nens i nenes de 5è i 6è han de participar en  tot el procés de creació d’una obra cinematogràfica: elaboració del guió, gravació i postproducció. Per a l’edició d’aquest curs l’alumnat ha triat  temes que per a ells són molt significatius: el civisme, el bullying i el pas a l’institut.

Estem molt satisfets dels resultats, ens emociona veure com els nens i nenes s’impliquen en tasques que els agraden i ja estem començant a pensar com serà el tàndem del proper curs. Esperem que vosaltres pugueu valorar i gaudir de la feina que us presentem en aquest article. Comprovareu que hi ha dues versions d’alguns dels vídeos.
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>