CANTADA DE NADALES SOLIDÀRIES dissabte 20 de desembre

Fa dotze anys que pels volts de Nadal les AMPES de les escoles de Granollers convocades per l’Ajuntament sortim a cantar pels carrers de la ciutat. L’Escola Pereanton participem de forma molt activa en aquesta cantada fent lluir any rera any el projecte musical de la nostra escola. Cada AMPA té un recorregut marcat, es canta en tres punts del recorregut i a la plaça de l’església, que és on s’acaba l’acte i on fem un cant comú. Aquest any tots plegats cantarem la cançó del grup Lexu’s “Ara és Nadal”.

Des de l’edició 2012 es va decidir donar un caire solidari a la cantada, en col·laboració també amb els actes de La Marató de TV3.2013-12-21-1991

Un cop finalitzat el recorregut es pot anar a prendre el tradicional got de brou de Nadal que ens preparen l’AAVV del Centre a la Plaça de l’església. Tothom que en vulgui prendre haurà de portar-se el got de casa.

L’hora de trobada és dissabte 20 de desembre a les 17h. a l’escola. Farem un petit assaig i a les 17:30 sortirem a cantar pels carrers.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>