Graduació de P5

Hi havia una vegada un arbre feliç. Entre les seves branques hi havia ocellets entremaliats que jugaven i piulaven tot el dia. L’arbre els coneixia molt bé a tots i els estimava molt…Quan feia fred els ocellets s’arrupien entre les seves fulles i quan feia sol, l’arbre, movent les seves branques, els feia fer saltets convidant-los a jugar.

Un dia es van adonar que les seves ales havien crescut prou com per a intentar volar. Un intent… i un altre més… i per fí el cel no va semblar tant llunyà. Un per un, els ocellets se’n van anar volant.

L’arbre els va mirar marxar amb orgull, perquè entre les seves branques els havia cuidat durant molt de temps.

Ell sabia que qualsevol tarda de pluja els tornaria a veure arrupir-se entre les seves branques… sabia que recordaría sempre a cadascun dels seus ocellets.

Escolteu el vostre cor quan aneu a dormir, us deixarem un petó cada nit perquè no ens oblideu.

 

Ha arribat el dia, com diu el conte els nostres nens s’han fet grans. Cal acomiadar una etapa carregada de records que deixen emprempta: un somriure, un petó, alguna por, una frase divertida,…

Ens hem anat coneguent a poc a poc, i tot el camí que hem recorregut junts ha contribuït al desenvolupament emocional del vostre infant. Perquè indubtablement, tant vosaltres com nosaltres, compartim un mateix objectiu: que el vostre fill o filla creixi com a persona però sobretot que sigui feliç.

La nostra feina acaba avui, però la vostra, pares i mares continua, no teniu vacances.

 

Us agraïm la vostra confiança, el vostre afecte, el vostre temps, les vostres paraules….però sobretot, us agraïm haver conegut el vostre petit “ocellet”, per crèixer també nosaltres, com a mestres, i certificar, una vegada més, que hem escollit la professió més gratificant.

 

Gràcies per tot i per sempre!   Marta R I Marta S.

a4d4eb67-7df7-4bca-ac61-f3f6efe7f258