PROJECTE PEIXOS

Quan vam iniciar la nostra aventura a P5C, la nostra classe encara no tenia nom. Quin podria ser? Entre els nens i nenes van sorgir diverses propostes (les tortugues, els taurons, els ponis, els megalodons i els peixos) i, en petit grup, van exposar davant els seus companys i companyes per què volien que la classe tingués aquell nom i què els agradaria aprendre. Després d’aquestes exposicions, la proposta més votada va ser “Els megalodons”, molt renyida amb “Els peixos”. En aquell moment, algú va dir…”doncs a mi m’agraden molt tots els peixos i com els megalodons son peixos podríem saber més dels peixos” Ens va semblar molt bona idea! Arrel d’aquest comentari ens vam endinsar en el món dels peixos i vam començar a elaborar el nostre Lapbook, on es recullen algunes experiències continguts que hem anat treballant durant aquest curs amb molt d’interès i entusiasme.

A continuació us presentem un petit tastet de fotos d’aquest procés, de com hem anat trobant resposta a aquelles preguntes que ens van anar sorgint sobre els peixos. Podeu veure imatges de, per exemple, com vam cercar informació, com vam observar un peix per dins i per fora o de com vam gaudir amb aquell joc tan divertit on alguns dels infants eren peixos depredadors i els altres s’amagaven o es camuflaven per tal que no se’ls mengessin. A més els podeu veure experimentant amb la flotació o trobant la resposta a partir d’un experiment a una de les preguntes que va ser “com fan caca?”.

Espero que els Megalodons gaudeixin molt amb vosaltres mirant aquestes fotos tot recordant allò que han après d’aquests animals aquàtics tan singulars!

FOTOS DEL PROJECTE

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>