PROJECTE DELS CAVALLS

Quan vam iniciar el nostre viatge de P5, els primers dies vam decidir quin seria el nostre nom de la classe i per tant quin seria el nostre projecte. Al llarg de tot el curs, ens hem endinsat de ple amb tota la il•lusió, per tal d’aprendre molt i per respondre a totes les preguntes que ens vam plantejar.
Per tal de dur a terme aquest gran aprenentatge, hem hagut de fer una gran recerca: lectura de llibres, contes, vídeos… Acompanyat d’explicacions, converses en rotllana, que ens feien descobrir dia rere dia, més i més curiositats… I a més a més, tot aquest treball i descoberta l’hem anat plasmant en activitats, tot elaborant un “lapbook”. El “lapbook” és el nostre petit llibre de coneixements, el recull d’experiències i de tots els continguts que hem treballat amb molt d’interès i emoció.
Avui us presentem algunes fotos de diferents activitats relacionades amb el projecte.
Esperem que gaudiu molt mirant les fotos. Nosaltres ens ho hem passat d’allò més bé i el més important hem après molt i ens hem convertit en experts dels cavalls i les eugues! Som uns petits- grans genets i amazones.

FOTOS DEL PROJECTE

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>