Eleccions al Consell Escolar 2018. Participeu-hi!!

La Resolució ENS/2232/2018, d’1 d’octubre, estableix el calendari del procés electoral per a renovar els membres dels consells escolars. És competència de les direccions fer la convocatòria dels diferents sectors.

El Consell Escolar del nostre centre està format per setze membres, sis pares o mares (d’entre els/les quals hi ha el/la representant de l’AMPA), sis mestres, una representant de l’Ajuntament, un representant del personal d’administració i serveis (actualment és l’auxiliar administratiu) i l’equip directiu (directora, cap d’estudis i secretària).

En aquest procés de renovació s’han de renovar cinc membres del sector de pares i mares i dos membres del sector de mestres de l’escola.

A continuació us informem del calendari del procés de renovació i que totes les informacions, d’ara en endavant, referides en aquest procés, es faran públiques a la vidrera del vestíbul.

  • 5 de novembre: Convocatòria d’eleccions. Publicació dels censos electorals provisionals. Publicació de vacants, forma i termini de presentació de candidatures. Inici de la presentació de candidatures. Les llistes del cens de pares i mares estan exposades des d’avui en la cartellera que hi ha al porxo d’entrada a l’escola. Les llistes del cens de docents i personal d’administració i serveis estan exposades a la sala de mestres de l’escola.
  • 5 de novembre (i fins el dia 12 de novembre): Període de reclamacions al cens electoral. Si trobeu que hi ha algun error en els llistats publicats cal que us adreceu en aquesta direcció, via mail (direccio@escolamartinet.cat) o per escrit, per a comunicar l’error a corregir.
  • 12 de novembre: Sorteig per designar els vocals de les meses electorals. Fi del termini de presentació de reclamacions.
  • 13 de novembre: Constitució de les meses electorals. Resolució a les reclamacions del cens electoral. Publicació del cens definitiu.
  • 13 al 15 de novembre: Sol·licitud per actuar com a supervisor/a del sector de pares i mares.
  • 20 de novembreÚltim dia per a presentar candidatura.
  • 21 de novembre: Publicació de les candidatures (també s’enviarà mail a totes les famílies amb la relació de candidats/tes).
  • 26 de novembre: Eleccions del sector del professorat, a les 12:45 hores.
  • 27 de novembreEleccions del sector de Pares i Mares. L’horari serà de 8:45 a 9:30 i de 16 a 18 hores.
  • 13 de desembre: Constitució del nou ConsellEscolar, a les 17:00 hores.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>