ART URBÀ: EL GRAFFITI

Un dels tallers que han fet els alumnes de 6èA al llarg de les Jornades Culturals d’aquest any ha estat treballar l’Art Urbà, mitjançant l’anàlisi de diferents graffitis.

Treballant en grups cooperatius han identificat algunes de les problemàtiques socials més rellevant per ells, que posteriorment han exposat davant del tot el grup.

Aquesta activitat ha generat diferents debats interessants a l’aula i han pogut OPINAR i EXPRESSAR-SE LLIUREMENT davant dels altres. Entre tots hem pogut conèixer una mica més en profunditat algunes d’aquestes causes, i amb RESPECTE i TOLERÀNCIA s’han debatut els pros i els contres de cada tema.

Per finalitzar, cada grup ha elaborat un MURAL EN FORMA DE GRAFFITI sobre la problemàtica i la postura que ells/es mateixos han triat i els hem exposat al passadís perquè tothom en pogués gaudir del resultat.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>