Racons de treball

Avui ens ha tocat Racons de Treball! Aquesta sessió els hi agrada molt als infants, ja que durant 1 matí fem diferents racons en els quals es treballen diferents continguts.

Fem proposta de 5 racons que duren 5 setmanes. Tenim 5 grups que van rodant cada setmana fins que tots han pogut fer tots els racons. Quan passen les 5 setmanes es canvien les propostes i torna a començar la roda.

Els racons en el cas de P5 són: racó de llengua, racó de matemàtiques, racó d’Innovamant, racó d’artistes i racó de grafismes.

En les imatges que podeu veure estem fent un racó de llengua amb una de les propostes que toca aquestes 5 setmanes: els dictats muts. En aquesta activitat es tracta de que els infants, sense veure la paraula escrita prèviament, intentin escriure-la. Un cop la tenen, només han d’aixecar la finestreta verda de paper i comprovar si ho han fet bé o no. Hi ha diferents nivells de dificultat, pel que si els infants ho van fent amb facilitat, es va incrementant la dificultat.

Què us sembla? 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>