ELS CONTES

Dins la gran varietat de recursos què fem servir a Educació Infantil,el conte segueix sent una eina pedagògica d’infinites possibilitats……populars,de fades,de coneixements,de valors,ficció,faules,llegendes etc…poden esdevenir per als nens i nenes una font d’informació,de formació i aprenentatge què estimula la seva creativitat i el seu creixement personal,així com una font de plaer.

El conte pot tenir un gran valor educatiu no només pels continguts què transmet,sinó tambè per l’estética i les emocions què desperten. Crec que la famosa frase “Hi havia una vegada…” és un dels millors regals què se li pot oferir a un infant ja què,normalment,el fan gaudir i despertar tots els seus sentits . Sense oblidar què ajuden a desenvolupar moltes capacitats (personals /socials) i reforcen els llaços afectius amb l’adult.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>