Tots sumem #TotssomNadal

Aquest és el model de carta que us convidem a tota la ciutadania a enviar a la bústia electrònica de l’Ajuntament de Sant Feliu.

Entre tots i totes podem fer que les nostres peticions siguin ateses i que l’Ajuntament es senti més legitimat per a reclamar de forma urgent al Departament que signi el NO tancament de la segona línia de P3 al Nadal.

Us la facilitem en format document per a què sigui més fàcil l’edició (copiar i enganxar) a l’e-mail que enviem de forma massiva. Us facilitem l’adreça dins del document.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració!

#TotssomNadal #NoaltancamentdunP3alNadal #prouretallades

twitter @EscolaNadal

ESCOLA NADAL

4 comentaris

 1. Núria P

  La comunitat educativa de l’Escola Nadal de Sant Feliu de Llobregat, i per a què quedi constància, us demana que ompliu la bústia de l’Ajuntament amb aquesta petició:

  Benvolguts membres del Ple Municipal de l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat,

  La comunitat educativa de l’Escola Nadal de Sant Feliu de Llobregat lluita en senyal de protesta davant la comunicació del tancament de la segona línia de P3.

  Aquest tancament trencaria completament la diversitat educativa arrelada al municipi, ja que comporta la pèrdua de mestres especialistes, de personal de suport (vetllador, TEIs) i el projecte educatiu de l’Escola Nadal.
  Tot això només per un any amb males dades de preinscripció. La Comunitat educativa, els pares, les mares, els alumnes, els docents i els representants sindicals estem mobilitzats per manifestar el nostre absolut rebuig i aturar aquesta decisió; una decisió no contemplada inicialment en la planificació del SSTT d’Educació del Baix Llobregat.

  Per tots aquests motius,

  Reclamen la formalització d’una reunió conjunta de la direcció dels Serveis Territorials del Baix Llobregat amb els/les representants de l’Ajuntament, la Direcció del Centre, les representants de les famílies i els Sindicats, per signar el manteniment de la doble línia a l’Escola Nadal el curs 21-22.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>