STOP MOTION. MISSIÓ SALVEM LA TERRA

L’objectiu principal d’aquest projecte està basat en el treball cooperatiu a l’aula, que respon a una concepció d’una educació flexible i participativa la qual, és el nucli de les societats democràtiques basades en les interaccions socials on cadascú aporta el millor de sí mateix i dels seus coneixements multidisciplinaris perquè els resultats siguin molt enriquidors, on cada veu , cada idea i cada decisió és important.

El nostre projecte, reflecteix aquesta sensibilitat envers la seva creació, disseny i implementació i creiem que la il·lusió i el compromís que van mostrar els alumnes en la seva realització, és una aportació molt valuosa al respecte dels valors motivacionals que han d’impulsar a una societat de futur com són els nostres joves.

Hem volgut continuar amb el projecte que vam iniciar abans de la pandèmia on els problemes relacionats amb el desenvolupament sostenible era i és un tema que ha continuat formant part de la nostra existència humana. La nostra responsabilitat des dels centres educatius és la de continuar conscienciant als joves sobre aquests temes per traspassar la informació necessària que necessiten per començar a treballar per un futur millor.

Evidentment els efectes col·laterals de la pandèmia ens ha condicionat a transformar uns hàbits de convivència que hem respectat de la millor manera possible  per tal d’acabar el projecte que vam iniciar el curs passat.

Estem molt contents i satisfets de poder compartir el nostre projecte amb tothom amb una última reflexió:

Un viatge de mil milles ha de començar amb un primer pas. Lao Tsé.

US DEIXEM AQUÍ L’ENLLAÇ AL PROJECTE PRESENTAT: https://youtu.be/hZPZ43UMx4s

1 comentari

  1. Marta Montagut Hernández

    Molt bona feina, molt original, que bonic poder fer aquest treball cooperatiu amb reflexions tan interessants i necessàries pel benestar de la nostra terra.
    Ells són el futur!!! Moltes felicitats!!!
    Salut i endavant!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>