CONCURS PER TRIAR LA TAPA DE L’AGENDA DE LA NOSTRA ESCOLA

Com cada any per aquestes alçades, encara no hem acabat el curs que ja comencem a planificar i a organitzar el que començarà al setembre. Aquest any volem oferir als nostres alumnes l’oportunitat de dissenyar la portada de l’agenda escolar del curs 20-21. Per fer-ho hem organitzat un concurs de dibuix o disseny en ordinador.

A continuació us deixem les imatges amb l’explicació de les normes per poder participar.

Teniu fins al 19 de juny per enviar-nos els vostres dibuixos al mail de l’escola o penjar-los al vostre Instagram, etiquetant a l’escola @mdmontserrat_castellbisbal perquè ens arribin els avisos de les vostres publicacions i els puguem veure. El dia 19 a les 21h tancarem el concurs, recopilarem els dibuixos presentats i els penjarem a l’Instagram de l’escola i a la web perquè pugueu votar el que més us agradi.
La votació acabarà el divendres 26 de juny i el dibuix o disseny amb més vots es convertirà en la portada de l’agenda escolar del curs 20-21 de la nostra escola.

 

Esperem els vostres dibuixos i dissenys!

 

Moltes gràcies!!!  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>