Apadrinament del Ball de Gitanes

imatge_Bloc_Gitanes

Fa uns 15 anys que celebrem una diada en la que el Ball de Gitanes de Rubí és el nostre protagonista, i tothom, nens i nenes, mestres i famílies, acudim plegats.

Tots junts, ballem l’entrada d’aquesta dansa. Hem aconseguit que aquest fet cultural tan important de la nostra ciutat sigui viscut també com a nostre. Aprofitant aquesta motivació, i la il·lusió de la que tots plegats gaudim, vam acceptar la proposta del Centre de Recursos Pedagògics d’apadrinar quelcom lligat a la cultura de Rubí.

Des del primer moment, a l’escola vam tenir molt clar que volíem ser padrins d’aquest ball que tant ens estimem.

El president de l’esbart, un cop informat, ens ha donat el seu suport, a partir del qual engegarem tota una tasca pedagògica la qual podrem presentar a través d’aquest butlletí.

L’objectiu principal d’aquest apadrinament és acostar la població infantil als trets distintius del municipi on viuen, viure’ls i participar-ne de manera activa.

Els professionals de l’Escola Montessori tenim molt clar que la música i la dansa són eines molt potents per cohesionar i establir lligams, per arrelar, i en definitiva, per fer poble i país. Estem engrescats a treballar gràcies a la bona acollida de la nostra proposta per part d’aquesta entitat, i molt encoratjats a dur-la a terme.

imatge_Bloc_Gitanes

(Cliqueu la imatge per accedir al bloc de l’Apadrinament de Gitanes)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>