Sortida a Tortosa de 1r

Des de l’assignatura de Música es va programar una sortida cultural a la Ciutat de Tortosa per al dia 17/04/2018 que ha consistit en:

  • Una visita guiada per la Biblioteca Marcel·lí Domingo.

Per a conèixer les instal·lacions, els serveis, les normes bàsiques del funcionament de la biblioteca i temps lliure per a llegir contes i de gaudir d’un contaconte.

  • Visita al Conservatori de Música de Tortosa, a on han pogut veure la interpretació i l’audició d’un conte musical, L’estranya malaltia de la Cinta, un conte fantàstic, ple de sons musicals i protagonitzat per personatges fantàstics, que han fet que els nens i nenes mantinguen l’atenció i l’emoció durant tota l’estona.

A més a més, els nens i nenes han conegut una família molt interessant, la família dels instruments musicals, vent de fusta i metall, percussió i corda fregada, tot allò acompanyant per una dolça melodia pianística. Des d’aquí els nens i nenes volem donar les gràcies per oferir-nos aquesta oportunitat.

Salutacions

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>