Xarxa de Competències Bàsiques

XARXA DE COMPETÈNCIES BÀSIQUES

L’escola Miquel Granell per quart curs consecutiu forma part de la Xarxa de Competències Bàsiques, modalitat de formació i desenvolupament professional docent basat en l’aprenentatge entre iguals i en xarxa.

La Xarxa Cb està formada per equips docents de centres d’educació infantil, primària, secundària i batxillerat que volen iniciar, mantenir o consolidar processos de reflexió-acció en equip i en xarxa per transformar l’escola en un espai que afavoreixi l’aprenentatge i ajudi els docents a millorar el seu desenvolupament professional i als centres a constituir-se en organitzacions que aprenen.

Actualment està formada per més de 700 centres, tant de primària com de secundària, organitzats en xarxes territorials, i implica més de 10.000 docents.

Durant el mes d’octubre ens hem posat en marxa i estem il·lusionats en emprendre nous reptes amb l’objectiu que l’alumnat sigui protagonista del seu propi aprenentatge.

Sempre endavant!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>