Jornada de convivència

El matí del 16 de novembre de 2019 serà un matí per recordar. Va començar el dia amb fred però la il·lusió d’estar tots junts i de tot el que anàvem a viure ens feia estar amatents i amb ganes de començar ja! Ens va acompanyar protecció civil i guàrdia urbana i així començàvem a caminar pels carrers d’Amposta. Un recorregut d’una hora aproximadament. Hi havia cartells que ens informaven del que havíem recorregut. Finalment ens esperaven al parc dels Xiribecs un arc d’arribada i ens donaven la benvinguda voluntaris de l’organització. Tots els xiquetes i xiquetes per esmorzar recolliem una fruita, un plàtan o una poma. I després les activitats junts tots: entitats, famílies, mestres i alumnat.
En acabar es va fer la rifa, el primer premi va tocar a Pere Martínez Cecilia, el segon a Uma Llasat Juan i el tercer a Emma Pastor Fàbregas. Felicitats als tres!!!
La directora Mercè Masip i la regidora Núria Marco ens van dirigir unes paraules de cloenda. I per acabar la jornada tots a ballar la Jota.
Un record inoblidable per a tothom.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>