Iniciem el 3r Trimestre

Benvolguda família,

En primer lloc dir-vos que, seguint les indicacions del Departament d’Educació, hem anul·lat totes les sortides previstes per aquest curs. Davant la impossibilitat de fer transferència de totes les quantitats abonades, deixarem els diners a compte de les sortides del curs vinent. En el cas de l’alumnat de sisè se’ls retornaran quan puguem incorporar-nos a l’escola.

Encetem el tercer trimestre amb el repte iniciat el segon de treballar amb el nostre alumnat des de casa. No és una tasca fàcil per ningú, però segur que ens en sortirem. A l’espera d’instruccions més precises, el tercer trimestre s’avaluarà de forma personalitzada i globalitzada, tenint en compte totes les situacions familiars. L’objectiu que tenim com escola no és obtenir dades per a fer una avaluació ni que aquest fet suposi un element més de preocupació i angoixa per a vosaltres, sinó mantenir el vincle dels nens i nenes amb l’escola i que continuïn aprenent. És important que davant qualsevol dubte us poseu en contacte amb el tutor/a i que els vostres fills/es dediquin diàriament un temps a les tasques escolars. Teniu en compte que totes les situacions, fins i tot les difícils com aquesta, els ajudaran a créixer i formar-se. Ànims a tothom!!

La directora

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>