Excursió alumnat de 5è al Consorci d’aigües i Comunitat de Regants

    La excursió del Consorci D’aigües

 

Aquest matí he anat d’excursió al Consorci d’Aigües.

Primer, he pujat a l’autobús amb els meus companys i companyes. Tot seguit he anat a la Comunitat de Regants del Canal de la Dreta, a Amposta. A continuació he anat fins al Consorci d’Aigües de Tarragona (CAT d’aigües), a l’Ampolla. Després hem visitat les instal·lacions, seguidament, hem fet tallers: un de tastar l’aigua, i dir si es àcida, amarga, salada, etc… i un joc del procés de potabilització de l’aigua.

A l’acabar els tallers, hem visitat el dipòsit d’aigua crua i la sala de control. Després hem anat a l’autobús, i ens han donat un detallet: una botella, una gorra uns caramels, una llibreta amb un boli i uns papers per escriure.

I finalment hem tornat a l’escola. Ha sigut un matí ple d’emoció!

 

 

Francesc Ordobas

 

 

Consorci d’aigües de Tarragona

 

Avui dilluns 25 de març, el meu pare m’ha portat a l’escola. He arribat tard i quan Ivet, la meva amiga, m’ha vist s’ha ficat molt contenta perquè havia d’anar amb ella de parella a l’autobús i a l’excursió.

Primer hem anat aquí a Amposta a un lloc que es deia Comunitat de Regants del canal dret i ens han explicat com estalviar aigua.

Després quan hem acabat hem anat a l’Ampolla al Consorci d’aigües de Tarragona, tot seguit quan hem arribat hem esmorzat, quan hem acabat d’esmorzar hem mirat un vídeo que parlava de la potabilitzadora d’aigua.

Després hem fet grups per fer activitats i a mi m’ha tocat en Joan, Ivet i jo, hem xalat un munt.

Quan hem acabat de fer les activitats hem anat a veure el dipòsit d’aigua i tot seguit hem anat cap a l’autobús que ens estava esperant. Finalment hem agafat les motxilles petites i hem marxat, hem estat una  mitja hora de camí.

M’ho he passat pipa!!!!!!!

 

 

Aroa Lletí

 

EXCURSIÓ CONSORCI D’AIGÜES DE TARRAGONA

 

Avui dia 25 de març de 2019 he anat amb els meus companys d’excursió al “Consorci d’Aigües de Tarragona”. Hem agafat l’autobús i anava de parella amb l’Aroa. Primer, aquí a Amposta, hem escoltat una xerrada de la “Comunitat de Regants del canal dret”. Després hem tornat  l’autobús i hem marxat cap a l’Ampolla. En arribar, la Marta ens ha fet una xerrada sobre les instal·lacions. A continuació jo i els meus companys de 5è C hem fet dos tallers, un era de tastar tres aigües diferents, i l’altre era d’explicar amb tablets el recorregut de les aigües. Tot seguit hem vist un dipòsit d’aigua de cinc metres de profunditat. Finalment hem muntat a l’autobús i ens ha portat a la nostra escola, els nostres pares i mares ens esperaven allí!

Ha sigut genial!

 

Ivet Colomo

 

REDACCIÓ

Avui hem anat amb el col·legi d’excursió al Consorci d’aigües al municipi de l’Ampolla. Hem anat en autobús de parella amb el meu amic Joan.

Primer hem arribat a la Comunitat de Regants del canal dret. Hem entrat i ens hem trobat amb una noia que ens ha explicat coses sobre l’aigua. Després hem tornat a pujar a l’autobús i hem anat a l’Ampolla.

Quan hem arribat ens hem dirigit a la potabilitzadora i ens han explicat el cicle de l’aigua. A continuació hem esmorzat tots junts i quan hem acabat hem anat a un laboratori per fer un experiment sobre l’aigua. Després hem vist el dipòsit d’aigua crua.

Tot ha sigut molt interessant i finalment ja hem pujat a l’autobús molt contens del què hem après i ens hem dirigit cap a Amposta.

Ha sigut un matí extraordinari!!!

Adrià Porres Pérez

———————————————————————————————————————————————————-

Redacció

Avui, dia 25 de març, he anat de excursió al consorci d’aigües de l’Ampolla.

Quan he arribat a l’escola l’autobús ens estava esperant. Els meus amics i jo hem pujat a l’autobús. A continuació hem anat a la Comunitat de regants del canal dret. Després ja hem anat a l’Ampolla. Tot seguit quan hem arribat hem esmorzat tots junts. Quan hem acabat hem entrat en una sala i ens han ensenyat un vídeo de guia.

Seguidament hem fet dos grups i hem visitat diferents llocs del consorci d’aigües: la sala d’experiments, l’oficina de vigilància, el dipòsit d’aigua crua i les potabilitzadores.

Finalment, quan hem acabat hem pujat a l’autobús i hem tornat cap a  Amposta i

allí ens estaven esperant els pares i mares.

Ha sigut un matí genial!!!

Joan Solé 5è-C

           

Clica damunt la foto per a veure el vídeo de la sortida.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>