PREINSCRIPCIÓ ESCOLAR 2021-2022

Publicació de la llista de sol·licituds de la preinscripció 21-22 baremades i ordenades segons sorteig.

*Aquestes llistes no són definitives. La data de la publicació de les llistes definitives és el 7 de juny.

OFERTA DE PLACES

NIVELL PLACES OFERTADES
EDUCACIÓ INFANTIL 3 ANYS 25
EDUCACIÓ INFANTIL 4 ANYS 0
EDUCACIÓ INFANTIL 5 ANYS 1
PRIMER 1
SEGON 3
TERCER 0
QUART 3
CINQUÈ 0
SISÈ 0

 

 

NOMBRE DE GERMANES/GERMANS A P3: Aquest curs n’hi ha 5

Per demanar qualsevol tipus d’ajuda i informació us podeu adreçar a l’escola a través de:

 

INFORMACIONS I RECOMANACIONS:

  • S’ha de presentar una sola sol·licitud i indicar-hi per ordre de preferència els diferents centres als que us interessa inscriure la vostra filla o fill.
  • Tenir fotografiada o escanejada la documentació en el mateix dispositiu des d’on es fa la sol·licitud.
  • El codi del nostre centre és 08041911, el necessitareu per indicar a quin centre us voleu preinscriure.
  • Demaneu al vostre centre actual el número d’identificació de l’alumne (RALC) per poder lligar la sol·licitud al seu expedient acadèmic i personal.
  • Cenyiu-vos al calendari establert (del 15 al 24 de març), lliurar la sol·licitud o la documentació fora de termini us fa perdre tots els drets d’adscripció amb el risc que això comporta de quedar-se sense plaça al centre.

 

——————————————————————————————————————————

 

 

Aquí podeu consultar les mesures de salut a l’escola referents a la Covid

Rua Carnestoltes 2015

Aquí teniu les fotos de la Rua de Carnestoltes 2015!!. Quins colors més bonics!! Diables, foc, bombers, volcans, llumins… tots alegres ballant i celebrant el Carnestoltes!!!

Music, Art and Emotions

Hi everyone!!In grade 4 we have been learning many things about emotions, emotions in comics and emotions in real life…And now, we have learnt how music affects our emotions and how this is reflexed in Art. We also have learnt how to say our emotions… Llegeix més»

Hem fet iogurts

La mare d’en Jan, l’Helena, ens ha vingut a explicar moltes coses dels iogurts i amb el seu ajut i informació hem experimentat com fer el iogurt amb bacteris “bons”, llet i escalfor. Hem vist el resultat l’endemà i a la majoria ens ha sortit… Llegeix més»