El parc de la pinça

 
Els Llops i Llobes hem pogut gaudir d’un entorn privilegiat on les fulles seques, les branques i els arbres predominaven. Oferint un paisatge engrescador per a la descoberta,  l’experimentació amb el cos i els elements de la natura. Hem trobat troncs que creiem que eren… Llegeix més»

Teatre Lliure

Hem anat al Teatre Lliure a veure Els protagonistes.
Ens han presentat una proposta molt diferent al que estem acostumats a veure en un teatre.
Hi havia diferents sales on hi passaven diferents coses i tot era com una sorpresa.
Ens ho hem passat molt bé.        … Llegeix més»

Yayoi Kusama

Aquesta setmana hem tingut una sorpresa a la classe.
Dijous vam arribar i no podíem accedir dins. A més a la porta hi havia un dibuix d’una senyora amb els cabells taronja. Investigant vam descobrir que era la Yayoi Kusama, una artista Japonesa que dibuixava amb… Llegeix més»

Santa Cecília i la setmana del piano

Hola famílies, el diumenge va ser Santa Cecília, però el vam celebrar el dilluns 23 de Novembre a l’escola. A l’entrar a l’escola vam sentir música molt coneguda que tocaven i cantaven un duet de guitarra i veu. Ens ho vam passar molt bé escoltant i ballant… Llegeix més»

El meu confinament.

Hola soc el Miguel de 6è he fet un escrit sobre el meu confinament. He estat 10 dies a casa i he trobat molt a faltar l’escola i als meus companys i companyes.
“Hola, sóc el Miguel de 6è i us escric de casa meva, perquè estic… Llegeix més»

Racons d’aula

Avui us deixem un petit recull dels racons d’aula. Durant les estones de racons, les criatures es troben diferents propostes concretes a les taules i van canviant de proposta segons els seus interessos. Les metres també els animem a passar per tots els racons per… Llegeix més»

El Fotoperiodista

El dia 13 de Novembre, va vindre un fotoperiodista a fer una xarrada a 5è i 6è. A nosaltres, ens va fer una xarrada molt interessant sobre els immigrants. Ens va explicar que moltes persones han de marxar del seu país cap a altres països. També ens va explicar… Llegeix més»