ENS VISITA UN PROFESSIONAL DELS FÒSSILS!

El Josep Maria Vergès, arqueòleg d’Alcover, ens ha visitat a les aules de P-5. Com que estem treballant els Dinosaures i els Fòssils, ens ha vingut a veure per parlar de la seva feina, la qual està molt relacionada amb la Paleontologia. Hem pogut aprendre més sobre els Fòssils, on se’n troben, què ens aporta el seu estudi i quina és la diferència principal  entre la Paleontologia i l’Arqueologia. La primera estudia els fòssils, sobretot, d’animals (entre ells, dels dinosaures) i la segona estudia més els fòssils humans i el relacionat amb la seva presència en el passat. Totes dues són “cosines” i a vegades es “troben”.

La veritat, és que tenim un poble ple de riquesa! Només cal aguditzar molt tots els sentits i deixar-nos emportar per la cultura i el gust per aprendre, i compartir els coneixements que cadascú pot aportar.

Gràcies per la teva visita, Josep Maria. Ens has fet viatjar a un PASSAT que ens queda molt lluny i que gràcies als FÒSSILS el sentim una mica més a prop.

A reveure!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>