A P-5 ENS VISITA EL JAUME, INFERMER DEL CAP D’ALCOVER!

Com a P-5 estem treballant el Cervell i les Emocions, vam demanar al Jaume del Cap, el qual és infermer, si podia venir a explicar-nos com podem ajudar al nostre Cervell a que estigui SA i FORT!

Ens va contestar que estava encantat de venir a ajudar-nos en el nostre projecte, així que al llarg dels dies ens vam preparar unes preguntes per fer-li i com explicar-li tot el que sabem sobre el tema, ja que portem temps investigant i treballant.

Per fi va arribar el dia de la seva visita! I el Divendres 15 de març ha vingut i ens ha fet una Xerrada fantàstica. Hem pogut comprobar moltes coses que hem estat treballant i  ens ha dit que ho estem fent súper bé! Tanmateix també hem ampliat els nostres coneixements i consolidat els ja apresos! És enriquidor que poguem col.laborar amb diferents professionals i poder-nos intercanviar coneixements. Doncs…, TOTS PODEM APRENDRE DE TOTS!

Moltes gràcies, Jaume, per la teva visita!

                    

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>