La Cova de la Font Major

Hola famílies!

A la primera sortida d’aquest curs hem anat en treeeen!  Ha estat molt divertit i emocionant, alguns ja hi havíem anat, però d’altres era la primera vegada.  Ens ha agradat moltíssim.

El temps ens va acompanyar.  Tothom tenia por de la pluja i el vent, però aquest/es mestres que tenim son molt valent/es i refiant-se de la previsió meteorològica vam anar tots cap a l’Espluga de Francolí.

Hem visitat la Cova de la Font Major, era una mica fosca i feia una miqueta de por.  Però ens van explicar unes coses molt interessants de com vivíen els homes de la prehistòria i de la feina dels arqueòlegs.

Després amb una pedra a l’esquena, van anar a veure com  feien les cabanes, els homes de la prehistòria i vam entrar en una altra cova.  Allí ens van explicar com vivíen, les diferències físiques i què van descobrir:  l’homo de cromanyó, l’homo habilis i l’homo sapiens.  També vam pintar la nostra pedra com ells ho feien a les parets.  Ja heu vist que som molt artistes i creatius.

Al parc que hi ha al costat de la cova ens ho vam passar d’alló més bé, allí vam esmorzar i vam dinar.

I sense adonar-nos que havíen passat moltes hores ja tornavem a ser a dalt del tren en direcció cap a Valls.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>