Els ambients de la Comunitat dels Petits 1

Aquest mes d’octubre també hem començat a fer els ambients per les tardes.

Primer hem fet grups de 16 nens/es i hem hagut de passar per tots els ambient, cada tarda n’hem conegut un de diferent.  Les mestres ens han explicat com es deia cada ambient, les normes que hi havia, què es podia fer i què no, també cada dia hi havia un ambient tancat i no s’hi podia anar.

Després ja podíem triar nosaltres l’ambient que més ens agrada, això sí no podem anar sempre al mateix ambient.  Aquestes mestres estan molt al cas i no ens podem fer els despistats.  Sempre van amb la llibreta amunt i avall, apuntant coses.

Sabeu quins ambients tenim???

AMBIENT D’ART: la Judit ens ha fet un munt de propostes on podem experimentar amb pintura, plastilina, retallar, pintar.  Allí fem volar la nostra imaginació i creativitat.  Ens embrutem molt però és genial.

AMBIENT DELS DITETS FINS: La Mònica ens ensenya a fer servir la tauleta de llum fosca.  A més, ens porta un munt d’activitats on hem de demostrar la nostra traça i domini dels nostres ditets.

AMBIENT SOCIAL:La Maria ens ha presentat el garden “Planeta Menta”.  Allí comprem i venen plantes i, totes les eines per tenir un jardí molt xulo. Com a bons jardiners que som estem deixant unes classes i un pati molt florit.

AMBIENT DE RELAXACIÓ:  La Núria ens ensenya a relaxar-nos i, a prendre consciència del nostre cos.  ens han copmprat unes estores molt guapes.

Mireu les fotos i entendreu què fem. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>