Activitats

Degut a la situació actual en la que ens trobem tot l’equip de Marinada estem intentant facilitar mitjançant els blogs tasques perquè l’alumnat les pugui fer des de casa. D’aquesta manera us demanem que aneu mirant els blogs de cada cicle per saber quines activitats es poden realitzar.

Atentament equip Marinada.

COMUNICAT EN REFERÈNCIA AL TANCAMENT DE CENTRES

Benvolgudes famílies,

El Departament d’Educació, seguint instruccions del Departament de Salut i com a mesura excepcional per contenir el coronavirus, ha pres la decisió de tancar a partir demà 13 de març de 2020 tots els centres educatius del país i, per tant, han quedat suspeses les classes en horari lectiu i les activitats extraescolars.

Aquesta mesura té prevista una durada inicial de 14 dies (fins el dia 27 de març de 2020). Prestarem atenció a les instruccions del Departament de Salut i a l’evolució de la situació.

Us recomanem que tingueu oberts canals de comunicació fluids amb el personal del centre educatiu, però és recomanable evitar aquells de tipus presencial.

També us recordem que cal que seguiu les indicacions, recomanacions i protocols que estableix el Departament de Salut pel que fa a la prevenció del virus i que podeu consultar a http://canalsalut.gencat.cat/coronavirus

El Departament d’Educació farà arribar a la direcció del centre les indicacions pertinents en relació als dubtes que puguin sorgir.

Us agraïm la vostra comprensió i col·laboració.

Comissió de convivència

Aquest 2n trimestre, els i les 11 alumnes que formen la comissió de convivència de l’escola juntament amb una mestra de l’escola, l’Anna, i la Isa i la Lídia les Dinamitzadores de Patis (DIPA’s), cada quinze dies, en dimecres a l’hora de… Llegeix més»

Pregó de Sa Majestat el Rei Carnestoltes

Ahir ens va visitar Sa Majestat el Rei Carnestoltes i ens va donar les consignes per tota la setmana:

– Dimarts 18 venim a l’escola en pijama.
– Dimecres 19 portem un pentinat divertit.
– Dijous 20 portem roba gran, demana-li a un gegant.
– Divendres 21 venim vestits d’un sol color.


Més imatges

Tots i totes pintem algo…

Com ens agradar tenir l’escola que llueixi, un grup de mestres han pintat alguns dels espais. Per tal de seguir millorant l’escola mica en mica. Moltes gràcies per cuidar Marinada!

(Creat i editat per Txema, gràcies!)

Un cap de setmana inoblidable

Aquest cap de setmana alguns nens i nenes de l’escola Marinada han viscut una gran experiència. En primer lloc els/les alumnes de 5è han participat a la First Lego League i van obtenir el premi a la emprenedoria, per la seva creativitat i les seves ganes d’anar més enllà. I després el grup d’extra escolar de Karate van guanyar ni més ni menys que 14 medalles, des de l’escola volem felicitar i agraïr als seus entrenadors/res la seva tasca i dedicació. I per aquesta raó us diem FELICITATS A TOTS I TOTES!!!

(Creat i editat per Txema, gràcies!)