Excursió de 3r: Visita al Gaudí Centre

En aquests dies, els nens i nenes de 3r han visitat el Gaudí Centre, situat a la Plaça Mercadal.

Van fer una bona caminada fins a la Plaça Mercadal, allà van esmorzar, i quan van acabar van accedir al Gaudí Centre, on els van explicar qui va ser l’arquitecte modernista Antoni Gaudí, en què s’inspirava per fer les seves creacions, quins van ser els seus clients més importants, i quines van ser les seves obres.

Van aprendre moltes coses gràcies a les explicacions d’una guia, que els anava portant pels diferents espais del museu. Van poder experimentar i observar amb allò que s’anaven trobant.

Sorprenentment, encara que el senyor Gaudí va néixer a Reus, cap dels seus projectes es van construir en la nostra ciutat. Així que la part final de la visita estava més centrada en d’altres artistes modernistes, com Domenech i Muntaner, que si ho va fer.

Quan van sortir van fer un joc a la Plaça Mercadal, on van descobrir alguns secrets del passat de Reus i es van fixar en alguns detalls de la casa Navàs.

Per últim van passar a veure la casa on van néixer Gaudí, i una de les escultures dedicades a aquest gran artista, en què està representada la seva infància.

Si voleu veure algunes fotografies de l’excursió, cliqueu el següent enllaç:

Captura de pantalla 2017-05-03 a las 15.31.43

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>